onsdag 13 februari 2013

Mera strejk at folket

 
Jag skrattade haromdagen nar jag forklarade for Henrik att Noah berattat att det skulle vara strejk, att skolan var stangd och saklart en liten utlaggning om varfor. Henrik svarade ”jo, for en fransk fyraaring ar val konceptet strejk lika sjalvklart som nyponsoppa for en svensk fyraaring” och det ligger kanske nagonting i det.
 
Hur som helst, igar var det alltsa ingen skola sa jag fick ta ledigt fran jobbet och vara hemma med Noah. Kvallen innan hade Dom, Rania och Lisa (lilla bjornungen pa kortet) varit pa besok och berattat om sitt besok pa det Oceanografiska museet i Monaco. Saledes bestamde jag och skrutt oss for att aka dit.
 
Vi tittade forst pa bilarna vid Casinot, sen lunch med Linda (Noah tog kort pa mig och Linda, for han sager att han ska bli fotograf) innan vi fortsatte for att titta pa hajar, muranor, sjohastar och till Noahs stora fortjusning ormar som simmar i vattnet sa mormor skulle bli jatteradd! (Ta kort fort mamma, sa kan vi skicka det till mormor...)
 
Vi hade underbart vader, mandagen till trots (kolla in vad nara snon ar!)
 
Nu ar det straxt tid att aka fran jobbet, jag tanker att jag har gjort mina timmar nu... Imorgon (pa Alla hjartans dag) har jag turen att ha ett mote mellan kl 15-21!!! Lyllos mig!

Inga kommentarer: