måndag 3 september 2012

Lekhelg och skolforberedelser

Imorgon borjar Noah skolan. Tank sa liten och anda sa stor. Det ar ju nagot alldeles speciellt med skolstart. Jag var och kopte lite grejer at honom pa lunchen och snart ska jag aka hem och marka hans klader. Sa tufft, sa tufft!!! Han langtar massor och jag hoppas att det blir lika kul som han tror att det ska bli. Dessutom kommer han ju ha sin bastis Marius i samma klass.

Helgen var ok. Maste erkanna att det ar konstigt att inte ha Hanna att skvallra med vid behov. Vi forsokte darfor aktivera oss bast vi kunde igar. Pa dagen kom familjen Sakho forbi pa lunch. Barnen lekte i timmarna 3 utan att vi markte att de overhuvud taget var dar. Noah hade fatt ett litet talt som vi stallde i studion (forst ville inte Noah det for han var bekymrad att Hanna inte skulle fa plats da) och dar spenderade ungarna all sin tid tillsammans med bilar och lastbilar. Pa eftermiddagen kom aven familjen Benhamou pa lite fika och nar alla gatt hem satte vi oss i bilen och for till Nathalie & Fater. Noah visste inte till sig av lycka – Marius och Leo pa samma dag!

Pa vagen hem somnade den lille och vaknade inte ens nar jag lyfte ur honom ur bilen.

Imorse bjod rivieran pa osregn och det kandes som sommaren definitivt var over. Nu skiner solen igen och det finns hopp om nagra veckors sommar till. Hall tummarna for det!

Inga kommentarer: