tisdag 20 november 2012

Tomt!

Ikvall borjar det verkliga livet igen. Efter drygt tva veckor med sallskap och enorm hjalp av foraldrarna sitter de nu pa ett flygplan pavag tillbaka till Sverige. De lamnar en Riviera som badar i solsken och med varme som narmast kan beskrivas som sommartemperatur. Jag har precis suttit och atit lunch i langarmad troja och jag tror att det ar dags for en dusch. Jag tror det ar 25 grader idag!

Jobbet ar mycket intensivt och jag har svart att hinna med allt som ska goras. Undrar hur det ska fungera nu nar det blir vi som ska skota markservicen hemma alldeles sjalva – handla mat, laga mat, stada och tvatta... dessutom maste vi vara hemma for att avlosa damen som tar hand om Noah efter skolan redan vid sju pa kvallarna.

Igar hade vi nagra entreprenorer hemma som ska ge kostnadsforslag pa renoveringen – en snickare, en VVS-kille och projektledaren. Nu borjar det kannas verkligt att vi faktiskt ska renovera. Ar det nagon som har forslag pa sajter med coola inredningsforslag som vi borde kolla in?

Inga kommentarer: