måndag 19 december 2011

Helg recap

Efter julfest med jobbet pa torsdagkvallen var det dags for julfest for barnen pa “Fun city” pa fredagkvallen – ett paradis for barn, lite mindre sa for oerfarna vuxna som inte tagit med sig oronproppar. Det ar som en hangar full med klatterstallningar, rutschkanor, bollhav, studsmattor och radiostyrda bilar. I borjan trodde vi att Noah var for liten for att kora sjalv, sa han fick aka med Julia. Efter lite overtalning fick han dock testa sjalv – och korde forvanansvart bra. Gaspedal tryckt i botten och ofta fullt rattutslag.

Pa lordagseftermiddagen sa var vi hos familjen Sakho for att fira Marius som fyllde tre igar. Det var fullt os aven dar och jag kan saga att tartan i form av godis var mycket uppskattad!

Igar vaknade jag sent av att det haglade ute det kom som sma isiga snobollar fran himlen och det lat ganska mycket! Eftersom det varit kallt under natten ser det ut som om det har snoat nar vi korde till Corinne (det ar ganska skuggigt dar hon bor). Sa det kanske blir en vit jul for oss!

Himlen var klarbla imorse. Sa underbart! Snart ar det dags for en tur till skidbackarna!

Inga kommentarer: