onsdag 11 augusti 2010

Semesterbilder - del 1 - Ronneby

Nu ar vi tillbaka i Cannes igen efter 10 harliga dagar i Sverige. Det blev inte sa mycket somn sista natten pg a kraftskiva, nagon som forsokte bryta upp en dorr nagonstans i trappuppgangen dar vi bodde, samt en buss som gick till flygplatsen kl 04.49.

Nar vi kom tillbaka till Cannes blev vi hamtade av Nathalie, Nael och Leo och tog en kaffe hos dem innan vi fortsatte och kopte en baddsoffa till studion. Det kommer bli jattebra och det kanns som det ar val investerade pengar eftersom foraldrarna kommer sova i den lagenheten under en manads tid.

Jag har tagit massor bilder i Sverige, sa jag borjar med del ett idag - vara dagar i Ronneby. Senare kommer bilder fran Linkoping och Stockholm ocksa.

Vi har skypat med Noah idag. Han verkar ha det toppenbra hos sin mormor och morfar - det gar verkligen ingen nod pa honom. Jag langtar efter honom en hel del dock, men det ar ganska skont att fa sova pa morgnarna och ra om oss sjalva litegrann ocksa. Janne ligger och vilar nu, men sa smaningom tankte vi ga ut och ata. Har ar varmt och skont och jag har lagt undan langbyxor och strumpbyxor nagra manader till. Kanns helt ratt!

Noah pa Nice flygplats. Snacka om att det var spannande att se alla flygplan!
Vannen spenderade en stor del av resan med att leka med damen som satt bakom oss.
Nar vi blivit hamtade i Malmo och kommit hem sa blev det lite mellanmal innan det var dags for kvallens kebab. Solsken och mys pa programmet.
Min mor och jag
Ol och mackor
Lek pa grasmattan
Gung-gung
Downtown Ronneby
En dag cyklade vi ut till Go och satt pa klipporna i solen och laste. Det ger lugn i sjalen!
Nar Janne tog denna bilden sa han "Det rader ingen tvekan om att min tjej ar svensk iallafall!"
Pa en klipphall pa Go
Noah kor bil i Brunnsparken
Hejda huset, hejda Ronneby. Bilen lastas for avfard mot Linkoping. Kanske sista gangen jag ser Ronneby pa ett tag?
Noah och Janne i tradgarden innan avfard

Inga kommentarer: