söndag 1 maj 2011

Fodelsedagshelg

Nu ar resvaskan packad, ipoden laddad och e-booken likasa. Imorgon bar det av till New York! Langtar nastan redan efter lille Nois, men samtidigt ska det bli skont med en vecka i Nevvan i goda vanners lag.

Helgen har varit harlig med sommarvarme, mycket presenter och jag har blivit ordentligt firad. Dessutom har vi monterat ett gang IKEA-mobler och vaggen som vi rev forra veckan har ersatts av nya garderober. Sa himla mycket ljusare och battre an innan!

Igar kvall hade vi aperitif pa stranden tillsammans med Marianne+Marc och tjejerna, Fater+Nathalie och killarna, Cecile+Youssouf och Marius samt Audrey och Anthony. Noah njot av att leka i sanden och snacka om jag hade hjartat i halsgropen nar jag hade tittat bort i nagra sekunder och Noah var forsvunnen. Vi sprang runt som galningar och ropade. Till slut hittade vi den lille sittandes under bordet dar han lekte glatt med nagra bilar. Puuuuh!!! Efter aperon blev det middag pa Voilier och sen en bar dar Achille och Andreas slot upp. Superkul att traffa dem efter flera ar!

Idag har jag packat och legat lite i solen och last. Perfekt avslutning pa helgen.

Inga kommentarer: