söndag 26 december 2010

Julhelgen - en bildkavalkad

Sondag kvall den 26 december och jag sitter framfor datorn forhallandevis utvilad. Vi har haft en toppenhelg och hoppas att det fortsatter sa. Noah har kalsonger pa sig for tredje dagen i rad och idag har det inte hant en enda olycka!!! Igar och i forrgar blev det en del byten dock. Tur att vi har en tvattmaskin!

Noah har naturligtvis fatt en massa klappar - en fin troja och en bok av Linda, en bok av Jannes mamma, bilar av oss - och sa bast av allt - ett parkeringsgarage av Fater & Nathalie. Forlat, jag menar forstas att allting kom fran jultomten. Forsta orden vi hor nar han vaknar pa morgonen ar "Papa Noel"...

Pa julafton at vi med Jannes mamma - massa goda saker saklart och igar blev det ratatouille och kottbullar med Nathalie, Fater och deras sma kottar. Tyvarr har vi nu fatt reda pa att inatt fick Fater vinterkraksjukan, sa vi hoppas att vi inte blev smittade igar kvall!!!

Hoppas ni har haft en fantastisk jul!

Ikladd jultomtens mossa och sin nya hoodie som Linda & Max hittat at honom.
I'm coooool!
Julgran - har staller man tydligen skorna framfor klapparna for att visa vems de ar. Vi hade inte organiserat nagon jultomte i ar. Far forsoka fixa det nasta ar!
Oj vad det ar kul att oppna paket!
Mamette och Noah
Noah testar min julklapp - Monsterhorlurar - Beats by Dre
Krokodilen i bilen ar grym nar man lyssnar i kvalitetslurar
Noah leker med "Porsche" och "Bjandbiil"
Julaftonsmiddag - charkuterier fran italienarn, lojrom, gaslever, rakor etc och gott vin.
Janne har naturligtvis organiserat julkrubban. I ar med grafittibakgrund (Noahs miljarder teckningar kommer till anvandning som julklappspapper och julkrubbebakgrund).
Nael, Noah & Leo
Nael inspekterar granen
Leo och Noah leker med garaget
Vi monterar vagen... och leker lite
Noah och bilarna

Inga kommentarer: