söndag 6 maj 2012

Nappfria

Pa nagra veckor kanns det som Noah tagit stormkliv och blivit storre - han har slutat sova middag, slutat med napp, gar pa toaletten helt sjalv. Dessutom pratar han sa himla bra efter sin Sverigevistelse. Det kommer bli toppen i sommar nar han med storsta sannolikhet kommer att fa hora mera svenska an vanligt ocksa eftersom familjen kommer utokas till fyra nar Hanna blir inneboende pa Sjovagen.

Ny president i detta landet idag. Vi far se hur det gar. Det kanns som ganska manga i bekantskapskretsen ar lite tveksamma till Hollande. Den som lever far se.

Idag har det varit mulet mest hela dagen, men det gjorde inte sa mycket. Vi hade lunch med Christiane, samt mannen som var arbetsledare nar hon helrenoverade sin lagenhet. Den senare kom aven med sin fru som gjort varldens godaste chokladkaka till efterratt. Lunchen var mycket trevlig och nu ska Mr Gheerbrant rita upp en plan, ge oss forslag pa hur vi ska ga till vaga och forhoppningsvis beslutar han sig for att anta aven vart renoveringsprojekt. Vi kommer nog att fa gora det i omgangar eftersom det inte ar smasaker vi tanker gora om. Jag tror att jag kommer hinna bli mer an lovligt trott pa slipdamm, det ar ett som ar sakert! Hall tummarna for att vi far in bra offerter pa el, avlopp och snickeri! 

Inga kommentarer: