fredag 30 oktober 2009

Sjukstuga pa Rue du Lac

Magsjukan harjar pa Rue du Lac. Efter att Noah blivit dalig i forrgar, var det mammas tur igar kvall och pappa inatt. Janne kanner sig ocksa krasslig och det ar bara jag som ar i helform. Jag tror inte det ar sa allvarligt vad det galler den lille - det har varit nagra otacka blojupplevelser, samt lite krakande, men i ovrigt garvar han och sprallar omkring som vanligt. Mamma kanner sig redan battre, medan pappa ligger dack. Hoppas han kan vila upp sig och kanner sig battre i eftermiddag.

Noah har varit pa niomanaderskontroll idag. Allt var tipp-topp. Han vager nu 9.5 kg och stoltserar med 74 cm. Han har inte gatt upp sa mycket sen forra gangen, som mamma och Janne sager "han ar ju riktigt mager". Jag haller inte riktigt med for det finns sma gossiga veck kvar pa den lille kroppen, aven om han smalnat av litegrann. Han ror ju ganska mycket pa sig nu och TUR ar det val att han inte fortsatter med sin viktuppgang som han holl innan (2kg/man).

Imorgon har vi planerat att ga ut, men vi far val se hur det blir med det. Det kanske inte ar nagon bra ide att Denis och Severine kommer hit och skaffar sig magsjuka om det fortfarande finns sangliggande hos oss. Nu ska jag ta en kaffe i solen. Najs!

Inga kommentarer: