onsdag 17 februari 2010

1-arskontroll

Idag har vi varit pa lite forsenad ettarskontroll. Anledningen till forseningen ar att han skulle vaccineras, men eftersom han varit forkyld ett tag sa ar ju det inget vidare. Och nu ville inte doktorn vaccinera i vilket fall som helst eftersom han varit i kontakt med vattkoppor (pa fredag har det gatt tva veckor som inkubationstiden ar, sa vi lar val fa se i helgen om han blev smittad eller inte).

Hursomhelst, jag fick helt enkelt kila tidigare fran jobbet och logga pa hemifran ikvall for att avsluta lite saker. Noah hostar fortfarande (sen en manad tillbaka) men doktorn sager att det bara ar ett elakt virus, han ater (numera 11.4 kg och 79 cm) och sover som han ska och det ar ju huvudsaken! Eller sover forresten... inatt sa var det inget vidare pa sovfronten, men idag nar lakaren tittade sag vi tva tander som hade tittat fram och han sag tva till pa gang, sa det kanske inte ar sa underligt att han inte sover nagot bra. Inte illa med 10 tander (och tva till pa gang) redan.

Har har det osregnat hela dagen och det ar ganska kyligt, men jag lagger upp ett kort taget haromdagen pa vag till dagmamman pa morgonen. Det ar helt underbart med knallgul mimosa overallt!!!
Noah alskar att "lasa". Han bladdrar som en besatt i sina bocker, pratar och pekar. Och sa blir han galen om jag tar boken och faktiskt forsoker lasa for honom - det gar for langsamt... man maste bladdra mycket fortare an vad jag gor saklart!
Och sa en liten, mini videosnutt. Noah fick en barnanpassad gastol till sin ettarsdag, men foredrar morfars handgjorda stolar nar han ska ut och spatsera.

Inga kommentarer: