tisdag 2 februari 2010

Vad hander mellan 04 och 05 pa natten?

Svaret till fragan ovan ar "Bebis vill inte sova". Bebis leker och pratar (dadadadaDADA), bebis kastar sitt gosedjur och sina nappar utanfor sangen och far slutligen spelet for att gosedjur och nappar inte langre gar att fa tag pa.

Under tiden gor foraldrarna sitt basta och forsoker ignorera bebis i hopp om att denne ska somna om utan att de ska behova satta fotterna pa det iskalla klinkergolvet och ga genom lagenheten for att traffa den tokvakna bebisen (som OM foraldrarna ger vika och trots allt gar upp moter dem med leenden, skratt och hyperventilerar av gladje for bebis tror att han har fatt en lekkamrat som ar lika tokvaken som han ar).

Vi har de tva senaste tidiga morgnarna hamtat Noah in till var sang for att fa ytterligare nagon timmes somn, med foljd att han nu vaknar tidigare och tidigare och forvantar sig att fa ta plats i vart sovrum... inatt satte vi hart mot hart och lyckades till slut fa honom att somna om till klockan atta. Hoppas att han tog lardom av detta och inte vaknar kl 02 med samma forhoppning inatt igen!

Inatt var det MINUSGRADER har!!! Helt galet! Nu varnas det pa radion att om alla kor igang varmen for fullt sa kommer inte infrastrukturen att halla och det kommer bli stromavbrott. Idag har vi klarbla himmel och sol. Det ar sa fantastiskt vackert med mimosan som star i full blom och eftersom solen varmer riktigt ordentligt sa korde Janne nedcabbat till jobbet (dock med mossa).

Idag anlander hon som ska ta over min nuvarande post till kontoret har i France och jag ska borja min hand-over. Forhoppningsvis kommer det ga smidigt och den 15 februari kan jag saga adjoss och goodbye till jobbet som education manager.

Inga kommentarer: