måndag 21 juni 2010

Pricko

Kart barn har manga namn. Just nu ar namnet "Pricko". Det syns inte sa val pa bilderna, men man kan ana att det ar lite vattkoppor pa den lille kroppen.

Imorse var jag hos barnlakaren med Noah. Han babblade som vanligt pa en massa och fick mig att kanna mig som en dalig foralder. Jag tror att det ar dags att byta barnlakare. Aven om han ar jattebra med barnen, sa pratar han pa tok for mycket, delar med sig for mycket av sina asikter och dessutom ar han ALLTID forsenad. Vi hade tid kl 10 (han oppnar 9) och han var 45 minuter forsenad. Hur lyckas man? Noah gillar honom inte heller. Vi lekte i vantrummet och han skrattade som en tok och var allmant glad. Nar han fick syn pa lakaren blev det gallskrik och tandagnisslan.

Diagnos - en rejal dos vattkoppor. Mer an normalfallet enligt doktorn och sen sa han att naturligtvis skulle Noah inte till dagmamman. Jag sa "men dagmamman tar emot barn med vattkoppor och dessutom var det dar han fick dem" - han sa att jag gor ju som jag vill, men vi borde stanna hemma med honom i tva veckor (notera aterigen att VAB inte finns i detta land, sa det ar da tva veckors semester). Jag akte till dagmamman for att se vad hon tyckte och funderade pa att ringa in krisjouren (mormor och morfar) eftersom jag aker till London ikvall. Corinne sa "Det ar ingen fara, Karin. Jag ar van och har gjort det har manga ganger forut. Dessutom ar han ju precis som vanligt, forutom blasorna." Ahhh vad jag blev lattad. Formodligen vet hon battre an jag hur man behandlar kopporna. Hon har ju aningen mer erfarenhet.

Pricko borjar bli trott pa att jag tar en massa kort hela tiden (foto igar morse)
Foto igar em
Foto igar em
Imorse

1 kommentar:

Unknown sa...

Krisjouren har just nu intagit Högsta Beredskap p.g.a. uppkommet läge. Kram M_F.