torsdag 29 juli 2010

Glomde kameran

Sa inga bilder idag. Lovar att lagga upp nagra stycken imorgon.

Igar var vi lediga och for med vara besokare till Theoule for en heldag pa stranden. Nathalie och Nael kom och gjorde sallskap med oss medan Fater och Jean-Nicolas var ute och sprang i tva och en halv timme i 30-gradig varme. Kan saga att de var ganska blota och trotta nar de val kom ner till stranden igen efter att ha kutat runt i Esterelbergen. Janne kunde inte ens hoppa i vattnet eftersom han fick kramp sa fort han kom en bit fran strandkanten i vattnet.

Vi andra simmade, snorklade och tittade pa fina fiskar - randiga, helfargade, nastan genomskinliga och rutiga, sma och stora. Jag som brukar tycka det ar laskigt med fiskar (man vet ju aldrig om de ska bita en i tarna) tyckte att det var superharligt!

Jobbet har gatt ratt ok idag. Bara en dag kvar nu! SKOOOONT!

Ikvall far vi spagetti och kottfarsas nar vi kommer hem (ibland ar det bra att ha inneboende!), men innan dess ska vi aka till dagmamman och ge presenter till henne och hennes dotter som tack for detta aret - Corinne och Luc far tva jattefina ljuslyktor att ha pa sin uteplats medan Laura far en vaska som hon kan ha nar hon borjar pa universitetet i host. Jag ar nojd for for en gangs skull tycker jag att vi har hittat presenter som passar och inte bara kopt nagot "bara-darfor-att".

1 kommentar:

marika sa...

Är det nu jag inte ska berätta om fisken som bet min man i låret när vi var och snorklade? Han hade verkligen ett bitmärke som fanns kvar i flera dagar!! Men det var nog bara för att han stod för stilla så fisken trodde han var ett korallrev ;)

Fast det var på Borneo, de franska fiskarna bits nog inte..