söndag 11 juli 2010

Vill vara ledig mera!

Nu ar det sondag och jag forundras over hur fort tiden kan ga! Vi har iallafall hunnit med en hel del sen i torsdags. Och numera har vi en skrutt som badar mer an garna.

I torsdags lagade vara husgaster mat at oss och innan det tog Noah ett dopp med tjejerna. Det var minst sagt poppis! Det ar sa mysigt att se hur kul alla ungarna har med varandra! Att vi dessutom fick hjalp med att tvatta Noah av Nadia, det ar ju en bonus! Maten bestod av en grillad entrecote, potatisskivor med vitlok i ugnen, haricots verts och spenat. Och en del vin...

I fredags efter jobbet blev det mat till barn, innan vi gick till Sug'art for att ta en apero. Det var mysigt, men ar ju kanske inte direkt rogivande med tre barn med spring i benen. Vi blev tvungna att ga hem ganska tidigt for att lagga dem.

I lordags akte familjen Hogfeldt vidare till Italien. Vi gick direkt ner till stranden efter att de givit sig av och Noah tog sitt forsta dopp i havet. Han var lite tveksam i borjan, men nar han fick sin Arsenalbadring blev allting battre. Jag ar nooojd over att han numera badar i havet! Efter siestan blev det aterigen bad, denna gang i poolen och straxt efter det kom familjen Naberes fran Saint Tropez. Apero vid poolen med Marc och Marianne, sen middag som jag fixat till. Alla var ganska sena och familjen hade tidiga morgonplaner imorse sa de begav sig hemat tidigt. Jag gick da ut och sa hej till nagra kollegor som var ute pa galej i Cannes.

Idag har jag varit hemma med Noah pa formiddagen - poolbad och mys, sen sova litegrann medan jag lag i solen pa pation. Nu pa eftermiddagen har vi aterigen badat i poolen och nu ar killarna ute pa aftonpromenad.

Det kanns med andra ord som vi haft en ganska komplett helg med massa harliga vanner runtomkring! Har kommer lite bilder fran torsdag och fredag. Lordags-och-sondagsbilderna far vanta tills imorgon.
Nakenfisar som leker i soffan
Julia bar in tomma vinflaskor fran terrassen efter middagen
Janne & Noah pa Sug'art
Nadia
Olivia och hennes latsasmamma
Noahs favvotjejer
Lek
En liten badfilm

Inga kommentarer: