fredag 26 mars 2010

Bebisbesok och maskerad

Igar tog jag en halvdag ledig och for och besokte Nathalie och Nael pa kliniken. Nathalie ar i superform och Nael verkar vara likasa. Man glommer hur sma de ar nar de kommer ut - inte sa kaxiga nar de ar tva dagar gamla, det ar ett som ar sakert!

Efter att ha varit i Cagnes sur Mer dar Nael foddes for jag och shoppade lite grejer till studion som mamma och pappa far inviga nar de kommer om ett par veckor. Nu kan ni vara lugna foraldrarna, det finns vinglas iallafall.

Det var maskerad for Noah pa eftermiddagen. Marianne hade kopt honom en elefantkostym som var sa SOT! (se bilder nedan) Han var mycket nojd och gillade sin mossa, aven om han tyckte att det var lite forvirrande att ha en snabel i pannan... Han tittade och tittade uppat for att se vad det var som forfoljde honom.

Idag osregnar det, men det ar iallafall ganska "varmt". Tydligen ska vadret vara kasst imorgon ocksa, men de har lovat battring pa sondag. Helgen innehaller lite shopping (till studion) och pa sondag ska vi till Cecile, Youssouf och Marius pa lunch. Det ska bli supermysigt!

I onsdags kvall nar vi fixat barnvakt och gick ut och firade fodseln av lille Nael med Fater. Det blev ingen champagne utan Mojito istallet.
Nael sover sott (tydligen gor han det pa dagarna och ar sedan vaken nattetid).
Noah och Elea som ar hos samma dagmamma
Min lille elefant och Corinne (dagmamman)
Noah roade sig med att plocka upp alla serpentinbitar som lag och skrapade for att sedan ge dem till mig samtidigt som han sa "TACKI". Tror att det ar en blandning mellan tack och merci...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Han är så fin, nu börjar han bli väldigt lik dig också. Fredagskram från cruses

Julia sa...

MEN vilken söt liten elefant!! Och jag gillade "Tacki", blir spännande att se vad mer för blandningar som kommer dyka upp! Kram!