söndag 9 augusti 2009

Lyxmiddagar, barnvakter, BBQ och lopturer

Nu ar det sondag kvall och det kanns som vanligt lite vemodigt. Inte minst for att Henrik och Asa akte tidigt imorse och lamnade oss ensamma i varmen.

Har kommer helgens bravader (och lite kort):

Fredagen var jag mest hemma eftersom det var sa himla varmt och det kanns inte sa bra att grilla den lille alltfor mycket. Pa eftermiddagen tyckte jag iallafall att det var dags for lite "frisk luft" (inom situationstecken eftersom frisk kanske egentligen inte ar ordet man tanker pa nar det ar runt 30 grader...). Vi begav oss ut pa en runda som skulle vara en powerwalk men som snabbt overgick till en loparrunda. Snacka om att jag svettades!

Pa kvallen hade vi fixat barnvakt och Henrik & Asa bjod oss pa middag pa harliga L'Ecrin. Ahhh vad det var mysigt och mumsigt. Vi at gott, drack gott och hade det allmant bra. Det enda man skulle kunna klaga pa var att vi inte fick nagon taxi pa vagen dit, sa det blev lite overhettning for killarna som tog av sig i bar overkropp for att inte bli plaskblota av promenaden dit.

I lordags var vi hemma och pysslade fram tills pa eftermiddagen da vi gick och lamnade Noah pa stranden med A & H som erbjudit sig att sitta barnvakt eftersom vi skulle pa en fodelsedagsbarbeque hos nagra kompisar. Det var ocksa superbra och skont att vara bebisfri. Noah hade varit lite ledsen och inte riktigt velat komma till ro, men eftersom vi har proffsiga barnvakter fixade de det hela till slut och nar vi kom hem sov han sott.

Imorse vaknade jag nar Henrik och Asa stod utanfor sovrumsdorren med Noah i famnen - han hade visst vaknat utan att vi markt det... Vi sa hejda och sen satte de sig i bilen for att aka till Munchen som mellanlandning innan de far till Stockholm imorgon. Jag somnade om nar de akt och vaknade sent, sent, sent (valbehovligt!). Pa eftermiddagen trotsade vi sol och strandsuget och akte till Esterelbergen och promenerade lite till en borjan. Som vanligt overgick promenaden senare i en springtur och sa skont det ar att ha kommit igang lite igen!

Nu ar jag hemkommen efter en mysig middag med Camilla (som ar har fran Schweiz pa snabbvisit) och Tine i Antibes och kanner mig ganska mor och redo for lite mera somn.

Vi ar alltsa ensamma igen, men inte sa lange - pa tisdag kvall far vi besok av en av Jannes barndomsvanner+fru som vanligtvis jobbar for FN i Darfour. Det ska bli spannande att traffa dem!

Ett svalkande dopp i poolen
Killarna i bar overkropp, med snyggaste Asa pa vag till restaurangen i fredags
Pa L'Ecrin
The Engstroms
Varma, matta och glada
En svalkande, supergod Mojito
Janne och Noah i Esterel
Fantastisk utsikt och vi var helt ensamma, sag bara nagra skogsvaktare som haller koll sa att det inte ska bli skogbrand. Antar att det var desto mer manniskor pa stranden...
Camilla och Tine pa Royal Beach i Antibes

Inga kommentarer: