lördag 3 april 2010

Pasklordag - Joyeuses Paques

Ont i huvudet nar jag vaknade imorse efter en natt da Noah vaknat ett antal ganger, gratandes. Han hade tappt nasa vilket ledde till att han tappade nappen, eller inte kunde andas med nappen och da blir det ju saklart kris. Vi fick helt enkelt kora en nasrengoring vid tretiden och sen blev det battre.

Janne var helt slut nar Noah val vaknade imorse vid kvart i nio, men han lat mig stanna kvar i den varma skona sangen iallafall.

Resten av dagen har jag lekt med Noah, plockat i lagenheten, fixat med klader etc. Hushallsbestyr helt enkelt. Janne har tillverkat ett bord/bardisk till studio nr 2. Det blir jattebra!

Noah gar mer och mer - han slapper taget och spatserar pa utan uppmuntran nu. Visst ar det ganska ofta han trillar ocksa, men vad fort det gar anda nar de val hajjat hur de ska gora!

Idag har vi fatt paskpaket fran Jannes mamma - massor lyxig choklad och Noah fick aven en bronsstaty som forestaller Saint-Exupery's Lille Prinsen. Han ar mycket fascinerad av den och lekte med den en bra stund.

Noah och paskpresenten 1
Tva sma prinsar
Maste pilla pa allt och undersoka saklart
Kul att attackera kameran!
Min eller Jannes dansstil???

2 kommentarer:

Åsa Mårtensson sa...

Inte ett dugg likt dig i Ayia Napa för ett par år sedan - så det måste vara Jannes dansstil!!

Vive la France! sa...

haha! han ser nastan lite stelopererad ut... undrar om janne haller med om dansstilen. ska fraga honom!