tisdag 4 november 2008

Ingen vidare dag idag

Imorse slog jag i huvudet hart i handfatet. Superbra borjan pa dagen med begynnande bula i pannan. Sen kom jag pa att jag var tvungen att betala boendeskatt - 500 euro, osregn ute, bilkoer pa vag till jobbet... egentligen kanske jag borde vant och akt hem, dragit tacket over mig och somnat om? Men ack nej, till jobbet for jag, som den lojala arbetstagaren jag ar. Har faktiskt varit ganska effektiv och kommit pa massa grejer, fixat och trixat sant som legat och som jag inte orkat ta tag i. Dessutom var den nye idag ganska trevlig pa morgonen. Jag fick till och med upp hoppet litegrann.

Sen kom eftermiddagen och han stallde en fraga. Jag borjade svara och han avbrot mig och borjade forklara sjalvklara saker for mig (som om jag inte hade nagon koll over huvud taget om vad det ar jag jobbar med) med en ton som sa "lilla vannen, lyssna nu pa mig, for jag vet vad jag pratar om...".

Har ni varit med om hur ni eldar upp er sa att kakarna liksom spanns och det kanns som om det ska komma fradga ur mungiporna? Sa kande jag ungefar och med hettande kinder svarade jag kort "Du, jag jobbade med det dar under ett par ar pa ett flertal banker, sa jag tror att jag har hyfsad koll pa hur det gar till i verkliga livet och du behover nog inte forklara mera... ". Sen sa jag att jag troligtvis missuppfattat hans fraga (oh vad jag kande mig storsint for jag tyckte ju egentligen att det var han som var dum i huvudet). Jag visade honom lite grejer, forklarade superdetaljerat om ganska avancerade saker. Efter det knep han igen brodluckan och jag satte pa mig mina horlurar och ignorerade.

Jag sager bara en sak - DON'T MESS WITH THE PREGNANT WOMAN! Jag hugger for narvarande pa allt!

Inga kommentarer: