söndag 21 juni 2009

Studion ar klar och gasterna installerade

Efter den hektiska gardagen beslutade sig Noah for att lata oss (iallafall mig) sova ut. Vi gick inte upp forran halv elva! Han var vaken en snabbis och kakade lite vid sjusnaret, men somnade sen snallt om. Direkt nar vi gatt upp anslot vi oss till Janne som holl pa med att fardigstalla studion, eftersom Micke, Maria & John kom idag och ska bo dar en vecka.

Det sag ut som kriget och nar familjen Cruseman + Asa anlande var de nog radda att de skulle fa sova bland verktyg, brate och pa plast som tackte golvet. De gick ut for att fixa lite grejer och ata lunch och Janne och jag jobbade effektivt pa hela dagen. Nar de kom tillbaka pa eftermiddagen var madrassen inlagd pa golvet, tallrikar och bestick, liksom glas och kastruller installerade och naturligtvis var det skinande rent.

Vi har ocksa hunnit sanera terrassen, ta bort ett gammalt trad som hade nagon sjukdom och inte madde bra, plocka iordning pa overvaningen och stada dar, samt dammsuga pa nedervaningen. Oj vad vi har jobbat bra!

Pa kvallen gick the Crusemans + Asa och Noah och kopte pizza som vi at i soffan, helt slut allihopa. Nu har familjen gatt till sig och Asa har gatt till Marianne & Marc dar hon far husera pa deras nedervaning dar de har gastrum. Jag har precis deklarerat klart och dessutom fixat massa papper som behovs nar vi omforhandlar vara banklan (har fatt ett forslag pa en ny schysst ranta - over 1% lagre an den vi har idag!).

Var det nagon som sa att sondag ar vilodagen? Hmmm...

Inga kommentarer: