lördag 27 juni 2009

Vattenlekar och drinkar med Asa

Gardagen spenderades pa lyxbeachen Maema. Rivvan bjod pa stralande vader och Medelhavet stod for perfekt tempererat vatten och harliga vagor. Dessutom serverade en supergod lunch och naturligtvis hade vi det basta sallskapet.

Pa kvallen at vi middag, tillagad av Crusemans, innan Asa och jag fortsatte ut for att ta nagra drinkar. En skon dag, helt enkelt.

Idag akte Asa hem. Jag sov nar hon for, sa hon kom bara in och sa hejda lite snabbt. Det var tomt nar vi vaknade och Maria och Micke hade tagit med sig John pa utflykt. Sjalv gick jag ner pa stan och traffade Camilla som ar har pa snabbvisit. Vi at en god lunch pa stranden och pratade en massa saklart.

Nu pa kvallen lamnade vi smekmanadsparet pa terrassen, medan vi at i lagenheten. Skont med en lugn fredag. Dessutom hade M&M kopt efterratt till oss (mmmmums) chokladsorbet. Samre kan man ha det! Nu har vi precis tagit en gin tonic pa terrassen med dem och det ar laggdags for oss. Vi far se vad som hander imorgon, men vi har iallafall ingen studio att jobba i och det kanns jattebra. Kanske vi kan bege oss till stranden en svang allihopa? Vi far se.
Noah pa Maema igar. Han drar till sig uppmarksamhet med sina solbrillor.
Maria & John
Asa och jag pavag ner i vattnet
Springandes
Det gifta paret
Maria i vagorna
Vattenlek
Asa
Det var beachtema pa Chokko, sa Asa hittade en badboll...
Camilla och Noah pa stranden idag.


Inga kommentarer: