torsdag 16 juli 2009

Haxan ska flytta!

Dagens nyhet: Haxan ska flytta! Japp, det stammer, hon som jag hade en hogljudd diskussion med over innergarden ska flytta till Paris (varning for alla som bor i Paris!). En riktigt glad nyhet. Deras lagenhet ligger tydligen ute till forsaljning for natta 880 000 euro om det ar nagon som ar intresserad...

Idag har jag varit pa stan och atit lunch med Nathalie. Vi gick runt och kollade lite pa rean ocksa och jag kopte lite smagrejer till Noah som vanligt.

Pa eftermiddagen har vi varit hos ogonlakaren for att se om de kan fa ordning pa han igenpluggade tarkanal som gor att han konstant har massa gult var runt ena ogat. Vi ska gora ett test for att se om det ar bakterier i och fick speciella ogondroppar och instruktioner hur vi ska massera for att se om det blir battre. Om sa icke ar fallet sa far vi aka och operera honom pa ett speciellt barnsjukhus (narmare bestamt sjukhuset dar Angelina Jolie och Brad Pitt fick sina tvillingar utanfor Nice). Forhoppningsvis slipper vi dock denna operation om dropparna och massagen funkar.

Vi har nu atit middag tillsammans med Christiane och det ar laggdags i en varm lagenhet dar temperaturen i det svalaste rummet just nu visar pa 28 grader. Hoppas att vi lyckas fa lite somn!

2 kommentarer:

marika sa...

Ah vad skönt att bli av med den hemska grannen! Gratulerar :)
Hoppas lillen blir bättre i ögat snabbt.

Vive la France! sa...

jaa!!! det ar faktiskt en RIKTIGT bra nyhet att hon ska flytta! hoppas det funkar med era grannar...