måndag 20 juli 2009

Mandag

Efter en ganska bra natt klev jag upp vid halv niotiden imorse och fixade lite i lagenheten. Noah somnade snallt om fram emot 10 och jag hade tid att paborja en ny bok. For forsta gangen pa ... kanske forsta gangen over huvud taget sov han under dagen tva riktigt ordentliga ganger sa jag hann hanga vid poolen och hann till och med pa seneftermiddagen lasa ut min bok! Vi har hunnit ga till ett laboratorie och gora ett test for att se att Noahs oga inte ar infekterat ocksa. Provsvar fas i slutet pa veckan.

Imorgon ska vi besoka dagmamman som Noah ska ga hos i host. Eftersom vi redan vet vem det ar och har traffat henne sa kanns det jattebra, att hon sen har en 19-arig dotter som garna sitter barnvakt ar ju ett stort plus. Pa eftermiddagen aker Jannes mamma hem och efter det ska vi pa Noahs 6-manaderskontroll. Har han krossat niokilosgransen eller inte?

Det ska bli skont att vara for oss sjalva imorgon kvall. Det kan behovas en middag pa tu (tre om vi inte lyckas sova monstret) man hand, aven om Christiane inte gjort nagot vasen av sig sa ar det ju inte som vanligt att ha svarmor som inneboende...

Inga kommentarer: