lördag 22 maj 2010

En harlig dag

Inatt kom det nya tillskottet till familjen Benhamou. Lilla Marie foddes nastan en manad fore beraknat datum och nagra veckor innan det beraknade kejsarsnittet. Nara tre kilo en manad innan utsatt datum gjorde val att det borjade bli lite trangt inne i magen...

Igar kvall var jag ute en svang med Linda, Charlotte och Lindas kompis Karin som ar pa besok fran Sverige. Vi var pa Black Pearl och sen via nagra strandklubbar som smallt upp speciellt for festivalen och slutligen en svang pa Baoli - mest for att kolla om vi kom in. Det gjorde vi utan bekymmer saklart.

Idag har vi borjat fixa koket. Vi ska gora om lite for att forsoka fa lagenheten lite ljusare och for att jag ar sa otroligt trott pa vart kok. Sen, nagon gang i framtiden, ska vi gora en stor renovering, men det var dags att gora nagot sa lange eftersom det riskerar att droja lite innan vi har tillrackligt med cash for att gora den stora renoveringen.

Pa eftermiddagen hann vi besoka vara nya nastan-grannar - Cecile, Youssouf och Marius i deras jattefina hus bara nagra minuter harifran. Ah vad jag ar glad att de kommer bo sa nara! Efter det besoket gick Noah och jag ner till stranden och lekte lite innan vi tog en spontan apero pa Sug'art, den mysiga lilla baren som ligger pa en liten bakgata i gamla stan.

Har kommer massa bilder...

Noah tyckte att det var lage att satta pa air condition i bilen nar vi skulle till dagmamman igar.
Tjejerna pa en strandklubb igar
Noah graver lite pa stranden. Notera linnet - Janne sager att det ar ett Henrik-linne
Hittade en pinne ocksa - lyckan ar gjord!
Noah ager pa Sug'art
Jag och skrutt
I renoveringstagen
Janne sagar for att oppna upp lite - det blir ganska dammigt. Mamma kom tillbaka!!!
Vet inte varfor Janne har en vit prick i ansiktet... damm kanske?
Nu ser det ut sahar... svart att se, men det blev iallafall bra hittills... Hoppas bara att det haller
Noah kan skala

Inga kommentarer: