torsdag 28 maj 2009

Fullt upp

Härliga försommardagar i Stockholm (förutom ikväll då) som springer förbi. Igår hade vi lunchdejter här hemma på Fryxell - först kom Ewa och gosade med oss och framför allt Noah, sen dök Maria, John, Julia, Nadia och Olivia upp. Snacka om att det blev fullt ös! Multi-tasking fick en ny innebörd. Mellan gråtande, skrattande, klåfingriga barn med spring i benen fick vi äta en fantastisk grekisk sallad made by Åsa.

På kvällen mötte Noah och jag upp Cia och Hanna i Spumlan i Humlegårdsparken och tog ett glas vin. Vilken underbar kväll med solsken och glada ansikten överallt. Vi avslutade med lite mat på Vapiano innan Noah bestämde sig för att det var nog och jag fick bege mig hemåt småspringandes.

Idag var vi en sväng på stan och kollade lite grejer och på eftermiddagen har vi hängt med Åsa. Mysigt att bara var litegrann också. Imorgon är ännu en fullplanerad dag med lunch på stan och sen eftermiddagsdejt.

Tydligen ska vädret bli helt fantastiskt i helgen, så jag ser fram emot ännu ett härligt bröllop och kanske några minuters sol på nästippen.

Inga kommentarer: