söndag 12 april 2009

Skona sondag

Efter en alldeles for kort natt, med matning klockan fyra och en bebis som halvgrat fran halv sju nar vi hade kommit i sang vid tva-tiden var jag helt slut nar vi vaknade imorse. Hanna, jag och Noah gick ner till marknaden och handlade lite pa morgonen. Vi at ocksa en croque monsieur och tog en stor cafe creme innan vi gick hem med vara inkop.

Pa eftermiddagen for vi tre till Antibes och promenerade lite i gamla stan, pa rich mans pier och kollade lite i affarer. Hanna beslutade sig ocksa for att ga barfota pa stranden en stund innan vi akte hem. Vi har inte haft toppenvader, men valdigt varmt (runt 20 grader) och nagra tjockare trojor har inte behovts.

Nar vi kom hem gick Hanna ut pa en power walk langsmed stranden med Noah medan jag vilade. Janne har jobbat i studion och det borjar ta form nu. Pa kvallen lamnade vi killarna hemma medan vi gick ut och at... och pratade lite till. Supergod mat, gott vin och bara allmant harligt. Det ar sa mysigt att ha en van pa besok och Noah ar lyckligare an lyckligast nar han ser sin snygga, blonda, svenska au pair. Jag forsoker overtala henne att stanna som anstalld hos oss, men det verkar som om hon kommer aka tillbaka i alla fall. :-(
Noah och Hanna snackar litegrann
Mamma Hanna och Noah i Baby Bjorn i Antibes
Halla handen
Hanna badar Noah
Kramas efter badet

Inga kommentarer: