tisdag 27 januari 2009

JNs fodelsedag

Idag ar (var) JNs fodelsedag. Vi sov lange eftersom vi numera har lite konstig dygnsrytm. Jag blev vackt vid tolv och fick frukost pa sangen (hmm... jag hade ju tankt fixa frukost pa sangen till fodelsedagsbarnet, men det blev liksom tvartom). Vi var hos barnlakaren och kollade att allt ar som det ska. Den lille har vuxit mer an genomsnittet (muuuuu) och vager nu 4 kg och ar 53 cm. 3 cm pa en vecka tycker jag later mycket!

Val hemma sov vi lite till innan vara gaster kom. JN hade redan listat ut vad som var pa gang och hjalpte saklart till att fixa sin egen overraskningsfest... well, saker och ting blir inte alltid som man tankt sig. Nu har de alla begivit sig hemat och det ar ganska skont att bara vara la famille igen. Noah har atit bra och forhoppning finns att han snart somnar sa att vi kan ga och lagga oss och repa krafter infor morgondagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Viggos 'officiella' födelselängd var 50 cm och vid första mätningen hos BVC var han 56! Tror den första siffran ofta stämmer sådär halvbra, iallafall i vårt fall så gick det *väldigt* fort när de mätte honom precis efter födseln så han var nog 50+/-några cm...

Vive la France! sa...

haha. inte sa konstigt att ni skulle fa en langis! du har ratt, den forsta matningen ar nog ganska approximativ.