lördag 31 januari 2009

Skona lordag

Vi har skaffat en kulturell son. Han gjorde sitt basta att gora en replika av Edvard Munchs Skriket igar natt. Fran midnatt fram till halv tre jobbade han stenhart dels pa att fa oss vrakta (han har inte forstatt att vi faktiskt har kopt lagenheten och inte kan vrakas som vilka hyresgaster som helst), pa att gora oss dova och galna pa samma gang. Stackars liten hade ont i magen. Nar han val somnat efter ett antal blojbyten och kramper i magen sa var det ok. Imorse vid halv nio hamtades dock mormor fran lagenheten bredvid och tog hand om honom sa vi kunde sova ut litegrann. Mormor havdar dock att hon tycker att vi ska lamna honom till henne om samma sak hander inatt, men det kanns som om vi maste klara av natterna sjalva.

Dagen har varit lugn och skon for min del. Efter middagsmalet tog mamma barnvagnen och gick ut och gick med den lille i en och en halv timme medan vi vilade. Pa kvallskvisten har Janne fixat till badrummet och satt upp hyllor innan middagen.

Forhoppningsvis oser inte regnet ner pa oss imorgon for vi har planerat att besoka marknaden och inhandla diverse goda gronsaker och frukter. Det fina vadret sags vara pa vag bort tyvarr, men jag hoppas att meteorologerna har fel och att vi ska fa njuta av lite mera sol - sarskilt for mammas skull. Det kan ju vara skont for henne att ladda upp med lite till skont solsken innan hemfarden.

Inga kommentarer: