fredag 27 mars 2009

Chianti classico & mojito

Nu ar vi hemma igen efter en middag pa tu man hand. Noah sover bredvid inatt, hos mormor och morfar och hittills verkar det ju ga bra. Jag hoppas att det fortsatter sa. Vi har forsett dem med tillrackligt med mat tills imorgon formiddag och jag hoppas den lille skoter sig. Jag undrar om jag kommer kunna sova tills imorgon bitti eller om jag kommer vakna av ren vana.

Idag har jag varit och atit lyxlunch pa stranden med Rania & Nathalie, sen akte mamma, jag och Noah till Cap3000 (shoppingcentret nara Nice). Pappa har jobbat som en galning hela dagen och Noahs rum borjar verkligen att likna nagot nu. Jag tror att det blir inflyttningsklart innan de aker hem till och med. Det ar verkligen nagot som jag ser fram emot! Mina foraldrar sager alltid att foraldrar ar ingenting man valjer, men om jag hade fatt valja hade jag helt klart valt mina!

Janne och jag var ute och at supergott pa en italiensk restaurang och sa drack vi lite vin (Chianti classico). Efterat gick vi till Harem (en bar) och tog en Mojito. Jag tror att jag ska pumpa ur sa Noah inte far dricka denna mjolk som riskerar att vara lite alkoholiserad... Vi beslutade oss for att aka hem istallet for att ga ut pa Baoli (en klubb) eftersom somnbristen denna gang vann over partysuget. Men nasta gang, da minsann!!! Jag langtar tills vi far besok sa att jag "far" ga ut igen. I'm back!

Jag har inte varit det minsta nervos for Noah under hela kvallen. Jag hade mobilen nara till hands hela tiden, men mest for jag tankte att foraldrarna kanske behover lite avlastning, men a andra sidan finns det inget jag kan gora som inte de klarar av. Noah verkar vara overfortjust i sina morforaldrar och skrattar, pratar och leker med dem. Jag sager at honom att det ar bast att han haller sig pa god kant, men det verkar inte behovas. Han har redan forstatt vilka han ska vara pa god fot med.


Rania & jag pa stranden 3.14
Pappa jobbar
Jag och mitt glas vin
Janne pa restaurangenJag och min mojito
UPPDATERING: Nu ar det nasta morgon och jag har sovit ganska daligt. Vaknat av gammal vana och spanat efter den lille. Pappa kom precis in till oss for att ata lite grot. Han meddelade ocksa att den lille satt nytt rekord. Saklart. Han vaknade for forsta gangen kvart over fem - och slog sitt gamla rekord med dryga FYRA timmar. FYRA TIMMAR!!!!!!! Vad gor jag for fel?

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha. det låter underbart.
förvarna stan tills vi kommer ned, då lämnar vi kidzen till papporna och sen får du visa mig stan.

precis så där är john också, det slår aldrig fel. trynar som en liten gris hos mormor och morfar, men hemma ska det upp och stökas.
hmmm...

tur att de kommer och tar över ibland..

puss och kram

Vive la France! sa...

jaa, himmel vilken bra grej det dar med morforaldrar ar! jag skulle vilja ta lektioner sa jag lar mig hur man ska gora!