söndag 8 mars 2009

Sondagspromenad & Mini Gunner

Imorse tog Janne Noah i Baby Bjorn och promenerade runt kvarteret i en och en halv timme medan jag sussade. Ohhh vad lyxigt! Jag var pa sa daligt humor och sa trott igar att han sakert inte ville riskera att sondagen skulle ga i samma tecken.

Efter lunch bestamde vi oss for att ga ut och ga en langpromenad. Vi gick till villaomradet som ligger pa kullen bredvid. Vilka hus! Och vilken utsikt! Efter ett tag vek vi av och gick ned till havet. Vi stannade och fikade lite innan hemgang, totalt blev det en liten latt promenad pa over tva timmar!

Vid hemkomsten satte vi naturligtvis pa teven och kollade pa matchen (Arsenal - Burnley). Noah hade pa sig sin fina Mini Gunners-drakt och hejjade saklart pa Gunners. Under tiden gick jag loss med kameran och tog ett 50-tal kort. Kunde bara inte lata bli. Han har varit pa toppenhumor hela dagen och det ar sa harligt att kunna locka fram sma leenden och skratt. Han ar valdigt givmild vad det galler sant och en valdigt tacksam publik - det racker med att man gor en galen min, ler eller gor nagot ljud for att mungiporna ska aka upp och han visar gommarna :-).

Slutligen, for er som inte sag matchen - det blev 3 - 0.
Promenad bland mimosatraden i Croix des gardes
Plage de midi, narmsta stranden
Noah kollar pa Arsenal
Aaaarsenaaaaal
Glad mini gunner efter resultatet 3-0

1 kommentar:

Henrik Engström sa...

Härligt att se Noah i sina rätta färger. Inte undra på att han ler en massa - Arsenal vann ju med 3-0 :-)