tisdag 3 mars 2009

Ensamma igen

Efter frukost och soffbordsleverans kordes Stockholmarna till flygplatsen. Lille Noah sov nar vi sa hejda och vaknade forst nar vi var hemma och undrade saklart varfor det bara var hans mamma som var hemma och undrade vart de roliga lekkamraterna tagit vagen. Han beslutade sig att sova storre delen av dagen. Ingen mening att vara vaken en massa nar de hade akt hem. Jag stannade i lagenheten och plockade iordning klader, fixade och tvattade trots att solen sken ute. Dessvarre verkar han ha bestamt sig for att vara vaken hela kvallen istallet (for nu ar ju pappan hemma ocksa) och vi far turas om att pyssla med honom mellan matlagning, diskning etc.

Det blir alltid sa tomt forsta kvallen nar vara besokare har akt hem och det kanns lite markligt for det blir sa sjalvklart att ha dem nara med en gang. Nu ska vi forsoka skaffa lite rutiner och forhoppningsvis hinner jag fixa lite i lagenheten denna vecka.

Lunchdags - Asa haller nappen, Henrik skjutsar vagnen fram och tillbaka, fram och tillbaka... vad gor man inte for lugn och ro medan man ater
Noah myser med Henrik & Asa
Champagne och barnpassning gar hand i hand. Sarskilt om bebisen i fraga ar halvfransk

2 kommentarer:

Åsa Mårtensson sa...

Så myyyyysigt vi hade!!!

Julia sa...

Jag var med er i tanken också och smuttade på vatten i ett champagneglas... Hoppas tidningarna kom till användning! Kram!